Fiberinstallation – Ny möjlighet

Nu finns det möjlighet att ansluta sig till Sappa bredband för de som inte redan har gjort så. Installation kommer att ske i månadsskiftet november/december.

Vill du byta över till föreningens lösning med bredband från Sappa så kontakta styrelsen på e-post och skriv att du vill ansluta dig till Sappa. Gör detta så snart som möjligt då vi skall lämna över en lista på vilka hushåll det rör sig om inför omkopplingen (senast 2022-11-15). Installationskostnaden står du själv för (det är Yngves kostnad för installation och omkoppling). Tjänstefördelare och router ingår i avtalet och kostar inget extra. Router kvitteras ut från styrelsen. Ingen extra månadskostnad för bredbandet utan det ingår i samfällighetsavgiften.

Idag har 119 hushåll anslutit sig till bredband från Sappa. 23 st har valt (aktivt eller passivt) att vara kvar i stadsnätet. En fastighet på Rattgatan har redan anmält önskemål om byte till Sappa. Passa på du också! Nästa tillfälle kommer att bli till våren.

Information om fiberlösningen finns på sidan ”Info fiberinstallation”. Saknar ni någon information på sidan så kontakta styrelsen så skall vi försöka besvara er fråga.

Det här inlägget postades i Allmän information. Bokmärk permalänken.