Städdag 4 april 2020

Då närmar sig vårens städdag. Styrelsen har beslutat att städdagen kommer att genomföras som planerat. Vi anpassar oss till det rådande läget (spridningsrisk COVID-19) och har ställt in korvgrillningen den här gången. På så sätt minskar vi exponeringen med mycket folk på samma ställe. Vi bedömer att de aktiviteter som vi genomför områdesvis kan genomföras som vanligt. Finns det någon med sjukdomssymptom eller tillhör en riskgrupp så ring ditt kontaktombud och meddela detta. Ni skall i så fall inte vara med under själva städdagen. Närvarolista vill vi ha in via mail till styrelsen den här gången.

Respektive kontaktombud kommer att få ett underlag på vad som skall göras under dagen. Det som inte hinns med skall göras vid ett senare tillfälle under våren som kontaktombudet bestämmer.

Det kommer att placeras ut tre containrar på taxiplan 1, 3 och 5. De är beställda till veckan innan och veckan efter städdagen. Uppstår det behov av att tömma någon container så kontakta styrelsen.

Upptagning av grus på våra vägar hoppas vi skall ske innan städdagen. Passa på och sopa ut grus från kanter och hörn där maskinen inte kommer åt. Efter sopningen är genomförs så skall eventuellt kvarvarande grus sopas upp manuellt av respektive område.

Vi i styrelsen hoppas på en städdag med bra väder, högt deltagande och positiva medlemmar som vill göra det bästa för vårt fina område!

Väl mött!
Styrelsen

Det här inlägget postades i Allmän information. Bokmärk permalänken.