Information från Sappa:

NU FÅR DU BÄTTRE LJUD & BILD PÅ DIN TV!
Hej! Från juni 2018 kommer du få bättre ljud och bild på din tv då din förening tecknat ett nytt avtal med Sappa.

Måndagen & tisdagen 28 & 29 maj får du en helt ny digitalbox!
Vi på Sappa kommer att dela ut en ny digitalbox till dig som du behöver för att få igång din digital-tv. Via boxen kommer du kunna se föreningens basutbud digitalt som ger dig mycket bättre ljud och bild. Du betalar inget extra till Sappa för boxen och det digitala utbudet. Det ingår i föreningens avtal med Sappa.

Vi har lovat hjälpa föreningen med att dela ut digitalboxarna till er.
Måndagen & tisdagen 28 & 29 maj (mellan 17 och 20) kommer vi från Sappa därför att besöka dig för att leverera din digitalbox och hjälpa dig registrera dig som användare. Vi kommer också att hjälpa till att svara på frågor du kanske har. Är du inte hemma och missar vårt besök så kan du efter den 29 maj höra av dig till din styrelse för att få tag i boxen.

Se utbudet på flera tv-apparater
För att se det digitala basutbudet på flera tv-apparater behöver du skaffa ytterligare en box från Sappa. Det analoga basutbudet ser du fritt, utan box, på valfri tv-apparat. Om du vill utöka ditt tv-utbud med flera kanaler så kan du enkelt göra detta på sappa.se. Vi har över 130 kanaler och kanalpaket från både Sappa, C More och Viasat.

Vid flytt
Digitalboxen ingår i Sappas avtal med din förening, vilket innebär att den tillhör föreningen. Vid eventuell flytt ska boxen lämnas tillbaka till förening i fungerande skick.

Kontakta oss
Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på hej@sappa.se, 0774–444 744 eller via sociala medier @sappasomduvill. Vi svarar alla dagar, året om, kl. 8-22.

Med vänlig hälsning
Sappa

 

Det här inlägget postades i Driftsinformation. Bokmärk permalänken.